Begeleiding en implementatie

Laat je professioneel bijstaan in de AI uitdagingen van de toekomst

De uitdagingen van morgen vereisen meer dan alleen het implementeren van nieuwe technologieën; ze vragen om een heroverweging van bedrijfsprocessen, een grondige kennis van data-analyse, en een visie voor het creëren van waarde met AI.

Hier bieden AI-consultants een onmisbare expertise.

AI advies op maat

Geef AI een plaats in je organisatie

Onze AI consultancy aanpak

Analyse/Audit Fase

Een effectieve AI consultancy strategie start met een analyse van de huidige bedrijfsprocessen, doelstellingen en uitdagingen. Op basis hiervan worden relevante AI use cases geïdentificeerd, waarbij zowel de haalbaarheid als de mogelijke impact van elke use case zorgvuldig wordt beoordeeld.

AI strategieplan

Na de analysefase wordt een AI-strategieplan opgesteld, waarin de geselecteerde use cases worden uitgelicht samen met de bijbehorende doelstellingen, benodigde technologieën, middelen, tijdlijnen en KPI’s.

Implementatie en opvolging

Bij het invoeren van de AI-oplossingen begint een fase waarbij we tooling naadloos integreren met wat er al in het bedrijf draait. Dit gaat hand in hand met training en ondersteuning voor het team, zodat iedereen comfortabel raakt met deze nieuwe tools en de bijgewerkte werkprocessen.

En…

Wat doet een AI consultant nog?

 • Kennisdeling in het bedrijf rond AI
 • Geven van AI workshops
 • AI successen erkennen
 • Dient als AI klankbord

Dit win je bij AI advies op maat

Wat zijn de voordelen van een AI consultant in te schakelen?

Efficiëntie

AI kan bedrijfsprocessen stroomlijnen, routinetaken automatiseren, en medewerkers zich laten vrijmaken om op meer strategische taken te concentreren.

Kostenreductie

Toon aan hoe AI op de lange termijn helpt om kosten te besparen door efficiëntie te verhogen en fouten te verminderen.

Professionele aanpak

We werken nauw samen met elk bedrijf om maatwerk AI-strategieën te ontwikkelen die naadloos aansluiten op hun unieke behoeften en doelstellingen.

Herken je deze pijnpunten?

 • “We worstelen met het snel analyseren en interpreteren van allerhande relevante data (verkoopscijfers, website bezoekers,…) om betere zakelijke beslissingen te nemen.”
 • “Onze klantenservice heeft moeite met het snel en accuraat beantwoorden van klantvragen (buiten kantooruren), waardoor we kansen missen.”
 • “Het voorspellen van de juiste voorraadniveaus is een constant pijnpunt, en we hebben moeite om aanbod en vraag op elkaar af te stemmen.”

 • “Het automatisch genereren van inzichtelijke rapporten uit bedrijfsresultaten is iets waar we geen oplossing voor hebben, en het kost ons veel tijd.”
 • “We zoeken naar manieren om proactief fraude te detecteren voordat het daadwerkelijke schade veroorzaakt, maar weten niet waar te beginnen.”
 • “Optimale personeelsplanning op basis van historische data en voorspelbare pieken is voor ons een utopie, maar het lijkt essentieel.”
 • “We hebben een enorme hoeveelheid klantdata, maar geen manier om die effectief te gebruiken om meer te verkopen.”

Herken je een of meer van deze pijnpunten? Ontdek hoe een AI consultancy traject je kan helpen deze pijnpunten te overwinnen en je bedrijf te transformeren.

Bespreek de mogelijkheden

Omdat AI zo nieuw is, weten de meeste ondernemers niet hoe ze AI in hun bedrijf moeten toepassen.

Tijdens een korte call lichten we toe hoe we te werk gaan.

Ons dienstenaanbod

AI workshops

Empower je medewerkers met de kennis, inzichten en vaardigheden die nodig zijn om AI efficiënt en effectief in je organisatie te gebruiken.

AI consultancy

Laat je professioneel bijstaan in de AI uitdagingen van de toekomst.

Ontdek onze aanpak!

Stap voor stap groeien met AI

Ontdek hoe wij je groei begeleiden

Praktische toepassingen van AI in je bedrijf

AI in de praktijk